VALMENTAJA

Valmentajana keskityn ensisijaisesti koirakon mielentilaan ja siihen, että se olisi optimaalinen oppimiselle. Tämän päälle on hyvä rakentaa mm. irtoamista, vauhtia, koiran taitoja, esteosaamista ja toki säätää myös viretila sopivaksi.

Koen, että suurin vahvuuteni on etenkin paineongelmien kanssa kamppailevat koirakot, joiden kanssa tulee kaikista eniten työskenneltyä. Myös herkät, motivoinnin kanssa kamppailevat sekä häiriöherkät koirat ovat suuri mielenkiinnon kohde. 

Nykyinen laumani koostuu mudi Vekusta, papillon Islasta sekä bordercollie Uppiksesta. 

Oma tapani tehdä agilityä on sekoitus ohjaustekniikkaa, suullisia, iloa ja vauhtia. Treenaan paljon mm. lähetyksiä sekä kävelyagilityä, joilla vahvistan koirieni esteosaamista, itsevarmuutta sekä omaa moottoria.

Hoopersissa keskiössä on koiran itsevarmuus ja taidot. Rakastan taitojen rakentamista ja sitä, että pääsen myös kokeilemaan niitä ratatyöskentelyssä.

Treenaan tavoittellisesti, mutta omat koirani ovat ensi sijaisesti perheenjäseniä, joiden elämä ei pyöri pelkän harrastamisen ympärillä. Reissamme paljon ympäri Eurooppaa ja teemme asioita myös treenihallien ulkopuolella.

Instagramista pääset kurkkaamaan meidän jengin arkea, treenaamista sekä kilpailemista.